Greek Daily Horoscopes - Feed Option X

Daily Horoscope Feeds > Feed Option X - Greek Daily Horoscopes

XML via RSS feed update your Website, Widget, iPad, iPhone, iPod application, mobile device, email subscribers or your social networking. Contact us for pricing details

Greek Daily Horoscopes for Women - Tuesday 27 June

Κριός

Δεδομένου ότι βρίσκεσαι σε μία ψυχική ισορροπία, είναι εύκολο για σένα αυτή τη στιγμή να συνδιαλέγεσαι με άλλους ανθρώπους. Είναι πιο πιθανό να δεχτείς μία επίσκεψη, όπως επίσης και δωράκια, αναγνώριση ή και έπαινο, σήμερα από ότι συνήθως. Μπορείς εύκολα να διακρίνεις ποιες αποφάσεις χρειάζεται να ληφθούν. Δεδομένου ότι προσαρμόζεσαι σχεδόν μηχανικά στο περιβάλλον, μπορείς να μετατρέψεις τις ανησυχίες σου σε κάτι θετικό. Θα νιώσεις και φυσική ευεξία.

Ταύρος

Μία βαθιά ανησυχία πλανάται στην ατμόσφαιρα. Οι πολυάριθμες δραστηριότητές σου μπορεί να οδηγήσουν τους άλλους σε απόγνωση, στην οποία εσύ μπορεί να μην δίνεις τη δέουσα προσοχή. Εντούτοις, αυτό, που θα πρέπει να προσέξεις, είναι οι περιπτώσεις , που έκανες λάθος από βιασύνη, και για τις οποίες θα χρειαστεί να κοπιάσεις για να εξομαλύνεις αργότερα. Ενίοτε, κάποια πράγματα δύναται να ολοκληρωθούν πολύ πιο γρήγορα, εάν εξ αρχής επενδύσεις τον απαραίτητο χρόνο για να τα σχεδιάσεις.

Δίδυμοι

Έχεις μια πολύ αρμονική σχέση με την κοινωνική σου σφαίρα – όχι μόνο στα προσωπικά, αλλά και στο εργασιακό περιβάλλον. Χρησιμοποιήστε αυτή την αρμονία, προκειμένου να ενισχύσεις τους κοινωνικούς σου δεσμούς και έτσι θα προετοιμαστείς για τις ημέρες κατά τις οποίες οι κοσμικοί αστερισμοί δεν θα είναι τόσο ευνοϊκά διατεταγμένοι.

Καρκίνος

Έχει έρθει η ώρα επιτέλους να μπεις στη διαδικασία του να βάλεις τα πολυπόθητα σχέδιά σου σε εφαρμογή και να αρχίσεις κάτι καινούριο. Είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό και υπάρχουν αρκετοί με γοητεία που μπορούν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Πρόσεξε να εκτιμήσεις τη βοήθεια που σου προσφέρεται – μην τη θεωρείς δεδομένη.

Λέων

Αντιλαμβανόμενη τον εαυτό και τα συναισθήματά σου πιο καθαρά, μπορείς να αξιολογήσεις και τον εαυτό σου ευκολότερα. Να είσαι ευθύς και να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, έτσι ώστε και οι άλλοι να γνωρίζουν αν χαίρουν της εκτίμησής σου. Αυτό θα ανοίξει και την πόρτα της καρδιάς σου και θα δημιουργήσεις νέες, υπέροχες φίλιες που θα επηρεάσουν βαθύτατα τη ζωή σου. Μπορεί ακόμα να γνωρίσεις και τον έρωτα της ζωής σου.

Παρθένος

Οι άνθρωποι στο εργασιακό περιβάλλον σου αντιδρούν ιδιαίτερα θετικά προς το μέρος σου. Χρησιμοποίησε αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσεις δύσκολα εμπόδια με την ομάδα σου για φτάσεις στην επιτυχία. Η δυναμική που αναπτύσσεται σ την ομάδα σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες αποστολές.

Ζυγός

Πολλά πράγματα δεν πηγαίνουν με τον τρόπος σου. Φαίνεται να υπάρχουν εμπόδια που βρίσκονται στην πορεία σου όπου και να κοιτάξεις. Προσπάθησε να προχωρήσεις με αυτές τις προφανείς δυσμενείς συνθήκες με έναν χαλαρό τρόπο και να τις δεις ως πρόκληση. Αν κάτι δεν προχωράει με τον τρόπο που το σχεδίασες, μπορεί να έχει ακόμα και θετικά αποτελέσματα και όλα τα εμπόδια στην πορεία απλά να χρησιμεύουν για να γίνει το ταξίδι πιο ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Οτιδήποτε αναλαμβάνεις αυτή τη στιγμή λειτουργεί για πρώτη φορά. Φίλοι και γνωριμίες καθώς και οι συνάδελφοι στη δουλειά θαυμάζουν τον ενθουσιασμό και την ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις τα πάντα. Η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά επωφελής για την αυτοπεποίθηση σου. Βεβαιώσου ότι έχεις δώσει πίσω αυτό το δώρο στους γύρω σου σε ίσες δόσεις και μην παραδίνεσαι σε μία εγωιστική αγάπη για τον εαυτό σου. Όταν όλα σταματήσουν να κυλάνε τόσο ομαλά, θα το εκτιμούσες αν και οι άλλοι επίσης συμπεριφέρονταν με αυτόν τον τρόπο.

Τοξότης

Εάν έχεις παραβλέψει να λάβεις μία απόφαση εδώ και καιρό, ήρθε η ώρα τώρα πια να την λάβεις. Ακολούθησε το ένστικτο σου και κάνε αυτό που σου λέει ότι είναι σωστό και με αυτό τον τρόπο αυξάνονται οι πιθανότητες να λάβεις τη σωστή απόφαση. Ίσως ακόμα αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάτι νέο, το οποίο θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή σου. Σήμερα είναι μέρα για αποφάσεις και αλλαγές

Αιγόκερως

Συγκράτησε λίγο την ακυβέρνητη όρεξή σου για επιτυχία. Είναι χωρίς αμφιβολία καλό να επιδιώκεις τους στόχους σου με αντοχή και συνοχή, αλλά δεν θα πρέπει να παραβλέπεις τη γενική εικόνα την ίδια στιγμή. Ο σοφός άνθρωπος μερικές φορές θυσιάζει ένα πιόνι ή ακόμα και βασίλισσά του, προκειμένου να κερδίσει το παιχνίδι. Κράτησε τον εαυτό σου λίγο πίσω και επέτρεψε στο σώμα σου ένα διάλειμμα, έτσι ώστε να εφοδιαστεί με καύσιμα για τις προσεχείς εργασίες.

Υδροχόος

Αισθάνεσαι περισσότερο δυνατή απ’ ότι συνήθως, αλλά αυτό είναι κάπως δυσανάλογο και ανησυχητικό. Τα συναισθήματά σου δεν είναι ανάλογα με τις σκέψεις σου. Για αυτό το λόγο θα έπρεπε να προσπαθήσεις να φέρεις τις διάφορες πτυχές της ζωής σου σε αρμονία. Ίσως αισθάνεσαι γοητευμένη από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο είναι απολύτως διαφορετικό από εσάς. Τέτοιες σχέσεις συνήθως δεν διαρκούν πολύ.

Ιχθύες

Η σωματική και ψυχική σου κατάσταση βρίσκονται σε αρμονική ισορροπία. Θα συναντήσεις επίσης εξωτερικές επιδράσεις οι οποίες δεν βάζουν εμπόδια στο δρόμο σου. Αντίθετα από τους γύρω σου αποδεικνύεσαι περισσότερο χρήσιμη και φιλική και η στάση στη ζωή σου αποδεικνύεται να είναι ευχάριστη. Καθώς έχεις περισσότερη ενέργεια μπορείς να κάνεις ό, τι επιθυμεί η καρδιά σου. Αλλά έχε κατά νου, που θα οδηγηθούν οι επιχειρήσεις σου, όταν τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα.

 

Horoscope RSS & XML Licensing

Contact us to receive horoscope licensing details, package discounts and a trial feeds for integration method.

XML Horoscope Feed - Samples

A1) Daily Chatty Style
A2) Weekly Chatty Style
A3) Monthly Chatty Style

AL1) Daily Love Chatty Style
AL2) Weekly Love Chatty Style
AL3) Monthly Love Chatty Style

B1) Daily General Astro Style
B2) Weekly General Astro Style
B3) Monthly General Astro Style

C1) Daily Love & Romance
C2) Weekly Love & Romance
C3) Monthly Love & Romance

D1) Daily Money & Finance
D2) Weekly Money & Finance
D3) Monthly Money & Finance

E1) Daily Career
E2) Weekly Career
E3) Monthly Career

F1) Daily Friendly Style
F2) Chinese Zodiac Daily

G) Weekly Romantic
I) Weekly Pet
J) Weekly Fashion

U) English Daily Topical
UL) English Daily Love
UW) English Daily Work & Career
UH) English Daily Health & Fitness

T) French Daily Topical
TL) French Daily Love
TW) French Daily Work
TH) French Daily Health & Fitness

N) German Daily Topical
NL) German Daily Love
NW) German Daily Work & Career
NHF) German Daily Health & Fitness

O) Spanish Daily Topical
OL) Spanish Daily Love
OW) Spanish Daily Work & Career
OHF) Spanish Daily Health & Fitness

P) Italian Daily Topical
PL) Italian Daily Love
PW) Italian Daily Work & Career

Q) Japanese Daily Topical
QL) Japanese Daily Love
QW) Japanese Daily Work & Career

R) Chinese Daily Topical
RL) Chinese Daily Love
RW) Chinese Daily Work & Career
S) Hong Kong Daily Topical

V) Portuguese (Brazilian) Daily Topical
VL) Portuguese Daily Love
VW) Portuguese Daily Work & Career

Y) Russian Daily Topical
AR) Arabic Daily Topical
KO) Korean Daily Topical
DA) Danish Daily Topical
DU) Dutch Daily Topical
PO) Polish Daily Topical
TU) Turkish Daily Topical
HI) Hindi Daily Topical
HE) Hebrew Daily Topical
M) Swedish Daily Topical
X) Greek Woman Daily Topical

V2W) Portuguese Weekly General Work
V2L) Portuguese Weekly Love & Friendship

V3W) Portuguese Monthly General Work
V3L) Portuguese Monthly Love & Friendship
V3H) Portuguese Monthly Health & Fitness

U2L) English Weekly Love & Friendship
U2H) English Weekly Health & Fitness
U2W) English Weekly Work
T2L) French Weekly Love
T2H) French Weekly Health & Fitness
T2W) French Weekly Work
N2L) German Weekly Love
N2H) German Weekly Health & Fitness
N2W) German Weekly Work

L) Yearly General Horoscopes