Greek Daily Horoscopes - Feed Option X

Daily Horoscope Feeds > Feed Option X - Greek Daily Horoscopes

XML via RSS feed update your Website, Widget, iPad, iPhone, iPod application, mobile device, email subscribers or your social networking. Contact us for pricing details

Greek Daily Horoscopes for Women - Tuesday 17 October

Κριός

Η λαχτάρα για μία ακόμη ανεκπλήρωτη επιθυμία γίνεται όλο και πιο ισχυρή. Κατά καιρούς πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται πως θα ήταν εάν παραμέριζες τις αρχές και τα ιδανικά σου, προκειμένου να επιτύχεις αυτή την επιθυμία. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να παίξει αυτό το παιχνίδι. Αντί γι’ αυτό θα πρέπει να επικεντρωθείς στο να χαλιναγωγήσεις τις επιθυμίες σου λιγάκι. Σκέψου τι έχεις και τι θα σε έκανε πραγματικά ευτυχισμένη, κάτι που συχνά είναι τα απλούστερα πράγματα στη ζωή.

Ταύρος

Τώρα αισθάνεσαι πραγματικά καλά. Μπορεί να μην γνωρίζεις το λόγο, αλλά σήμερα είσαι χαλαρή και ξέγνοιαστη. Έχεις την εντύπωση ότι μπορείς με κάποιο τρόπο να πετύχεις τα πάντα και η αισιοδοξία σου φαίνεται δικαιολογημένη δεδομένου ότι όλα, όσα αναλαμβάνεις, έχουν επιτυχή έκβαση. Μην καβαλήσεις το καλάμι και μην ρισκάρεις πολύ, καθώς ποτέ δεν γνωρίζεις πότε πρόκειται να αλλάξει η τύχη σου.

Δίδυμοι

Τα άστρα σε ευνοούν. Οτιδήποτε αγγίζεις γίνεται χρυσός και οι δυσκολίες φαίνεται να εξανεμίζονται. Βεβαιώσου ότι δεν προσπαθείς να αναλάβεις οτιδήποτε δυνατό αυτό το διάστημα, αλλά ολοκλήρωσε τα πράγματα που αναλάβεις στην καθημερινή σου ζωή και συνήθως δεν σου επιτρέπουν γαλήνη. Απελευθερώσου από όλα τα βάρη που έχεις ήδη κουβαλήσει για πάρα πολύ καιρό. Ολοκλήρωσε παλιές δουλειές και απελευθερώσου από παλιές υποχρεώσεις για τις οποίες κατά βάθος δεν αισθάνεσαι πλέον υποχρεωμένη. Βεβαιώσου ότι ο χρόνος σου είναι ευέλικτος για προετοιμασία όταν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά.

Καρκίνος

Η τύχη σε έχει ρίξει και πάλι σε μερικές απροσδόκητες καμπές και βρίσκεις τον εαυτό σου σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση από αυτήν που είχες προγραμματίσει να βρίσκεσαι. Μην το παίρνεις πολύ σοβαρά. Αν ήσουν σε θέση να προγραμματίσεις τα πάντα, τότε μία από τις απροσδόκητες απολαύσεις της ζωής δεν θα συνέβαινε. Γι 'αυτό μην θλίβεσαι αλλά να είναι σε ετοιμότητα, έτσι ώστε τα μαργαριτάρια της ζωή να μην σε προσπεράσουν.

Λέων

Τόσο το σώμα όσο και η ψυχή είναι σε τέλεια κατάσταση. Για το λόγο αυτό άλλα άτομα μπορούν να σε δουν να λάμπεις από αισιοδοξία. Η ενέργεια που αισθάνεσαι θα απλωθεί στο στενό περιβάλλον σου και θα κάνει δυνατό για εσένα να πετύχεις στόχους που ήταν αδιανόητοι πριν από λίγο καιρό. Επωφελήσου από αυτή την ενέργεια και μην αφήνεις τον χρόνο να χάνεται ανεκμετάλλευτος.

Παρθένος

Ο θετικός τρόπος, με τον οποίο αντιμετωπίζεις τη ζωή, είναι ‘‘κολλητικός’’ - το μεταδίδεις σε όλους όσους συναντάς. Μία θετική αύρα σε περιβάλλει και η θετική σου ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό. Αξιοποίησε το χρόνο σου για να εξομαλύνεις τυχόν διαφωνίες στον εργασιακό σου χώρο. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις, που θα ακολουθήσουν.

Ζυγός

Πράγματα που ξεκινάς τώρα, θα έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν τη ζωή σου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, επομένως αυτό είναι μια ιδανική στιγμή για ένα θετικό νέο ξεκίνημα! Σου φαίνεται ότι είσαι πιο σημαντικός για τους άλλους απ' ότι συνήθως κάτι το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να θέσεις τις επιμέρους επιθυμίες σου απέναντι στους άλλους έτσι ώστε να αποδώσουν καρπούς.

Σκορπιός

Αν θέλεις να επιτύχεις κάτι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να συνεργαστείς με τους άλλους. Θα μπορούσαν να είναι φίλοι, οικογένεια ή συνάδελφοι. Αν τυχόν αφήσεις αυτόν τον προσφερόμενο χρόνο να περάσει μένοντας άπραγη, θα ανακαλύψεις ότι οι εκκρεμότητες θα επιστρέψουν για να σε στοιχειώσουν, όταν η κοσμικές συνθήκες δεν θα είναι τόσο ευνοϊκές.

Τοξότης

Λόγω της υπερέντασης και της αγωνίας, που αισθάνεσαι, δεν τα πας τόσο καλά με τον σύντροφο σου όσο συνήθως. Σίγουρα η συναναστροφή σου με τον υπόλοιπο κόσμο θα επιφέρει μικροπροβλήματα στη συναισθηματική σου ζωή. Προσπάθησε να μην τα μεγαλοποιήσεις. Πραγματικά προβλήματα θα προκύψουν μόνο αν τα πάρεις πολύ σοβαρά, πληγώνοντας έτσι τους άλλους. Εάν σήμερα νοιώθεις εκτός τόπου και χρόνου, μην εκπλαγείς, απλά φρόντισε τον εαυτό σου και αποφύγετε άσκοπες αλλαγές. Αντ’ αυτού, προσπάθησε να αισθανθείς όσο άνετα μπορείς.

Αιγόκερως

Απερχόμενες αβεβαιότητες απαιτούν από εσένα να κάνεις τη θέση σου σαφή. Είναι Είναι δύσκολο για σένα αυτή τη στιγμή να εγκαταλείψεις τον συνηθισμένο τρόπο σκέψης σου, ο οποίος έχει τώρα ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, προσπαθήστε να είσαι ανοικτή για να αποστασιοποιηθείς από εμπόδια. Η υγεία σου θα μπορούσε επίσης να είναι άσχημη αν πιέσεις τον εαυτό σου πάρα πολύ σκληρά.

Υδροχόος

Το σώμα και το μυαλό είναι σε άριστη κατάσταση και σου φαίνεται ότι τα πάντα είναι πιθανά. Χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια για να ξεκινήσεις νέες δουλειές που ήθελες να αναλάβεις για πολύ καιρό. Είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό τώρα. Οδήγησε τα πράγματα με τέτοιο τρόπο, ώστε το έργο σου να είναι μια επιτυχία, τόσο για εσένα όσο και τον σκοπό που το έργο σου έχει σκοπό να επιτύχει.

Ιχθύες

Θα φτάσεις στα άκρα και θα τείνεις να αμφισβητήσεις μέχρι και μακροχρόνιες φιλίες. Η γοητεία του διαφορετικού σε έχει μαγέψει. Αυτό δεν είναι καθόλου ασύνηθες, δεδομένου μάλιστα ότι τα αντίθετα έλκονται. Δυστυχώς, συγκρούσεις υπάρχουν σχεδόν πάντα μεταξύ των αντιθέτων. Μην χρησιμοποιήσεις τα συναισθήματά σου ως δικαιολογία προκειμένου να διαλύσεις χωρίς να το σκεφτείς ιδιαίτερα σχέσεις που βασίζονται σε μακροχρόνια εμπιστοσύνη.

 

Horoscope RSS & XML Licensing

Contact us to receive horoscope licensing details, package discounts and a trial feeds for integration method.

XML Horoscope Feed - Samples

A1) Daily Chatty Style
A2) Weekly Chatty Style
A3) Monthly Chatty Style

AL1) Daily Love Chatty Style
AL2) Weekly Love Chatty Style
AL3) Monthly Love Chatty Style

B1) Daily General Astro Style
B2) Weekly General Astro Style
B3) Monthly General Astro Style

C1) Daily Love & Romance
C2) Weekly Love & Romance
C3) Monthly Love & Romance

D1) Daily Money & Finance
D2) Weekly Money & Finance
D3) Monthly Money & Finance

E1) Daily Career
E2) Weekly Career
E3) Monthly Career

F1) Daily Friendly Style
F2) Chinese Zodiac Daily

G) Weekly Romantic
I) Weekly Pet
J) Weekly Fashion

U) English Daily Topical
UL) English Daily Love
UW) English Daily Work & Career
UH) English Daily Health & Fitness

T) French Daily Topical
TL) French Daily Love
TW) French Daily Work
TH) French Daily Health & Fitness

N) German Daily Topical
NL) German Daily Love
NW) German Daily Work & Career
NHF) German Daily Health & Fitness

O) Spanish Daily Topical
OL) Spanish Daily Love
OW) Spanish Daily Work & Career
OHF) Spanish Daily Health & Fitness

P) Italian Daily Topical
PL) Italian Daily Love
PW) Italian Daily Work & Career

Q) Japanese Daily Topical
QL) Japanese Daily Love
QW) Japanese Daily Work & Career

R) Chinese Daily Topical
RL) Chinese Daily Love
RW) Chinese Daily Work & Career
S) Hong Kong Daily Topical

V) Portuguese (Brazilian) Daily Topical
VL) Portuguese Daily Love
VW) Portuguese Daily Work & Career

Y) Russian Daily Topical
AR) Arabic Daily Topical
KO) Korean Daily Topical
DA) Danish Daily Topical
DU) Dutch Daily Topical
PO) Polish Daily Topical
TU) Turkish Daily Topical
HI) Hindi Daily Topical
HE) Hebrew Daily Topical
M) Swedish Daily Topical
X) Greek Woman Daily Topical

V2W) Portuguese Weekly General Work
V2L) Portuguese Weekly Love & Friendship

V3W) Portuguese Monthly General Work
V3L) Portuguese Monthly Love & Friendship
V3H) Portuguese Monthly Health & Fitness

U2L) English Weekly Love & Friendship
U2H) English Weekly Health & Fitness
U2W) English Weekly Work
T2L) French Weekly Love
T2H) French Weekly Health & Fitness
T2W) French Weekly Work
N2L) German Weekly Love
N2H) German Weekly Health & Fitness
N2W) German Weekly Work

L) Yearly General Horoscopes