Greek Daily Horoscopes - Feed Option X

Daily Horoscope Feeds > Feed Option X - Greek Daily Horoscopes

XML via RSS feed update your Website, Widget, iPad, iPhone, iPod application, mobile device, email subscribers or your social networking. Contact us for pricing details

Greek Daily Horoscopes for Women - Monday 21 May

Κριός

Θα συνεπάρεις τους άλλους σήμερα χάρη στη ξεγνοιασιά που εκπέμπεις. Αυτό διευκολύνει τη συναναστροφή σου με τους ανθρώπους, γεγονός το οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις προκειμένου να εδραιώσεις φιλίες. Είναι, επίσης, καλή στιγμή προκειμένου να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να εργαστείς ομαδικά. Θα τα πας ιδιαίτερα καλά με το σύντροφο σου. Επίσης, ενισχύεται και η όρεξη σου για ζωή.

Ταύρος

Λόγω της υπερέντασης και της αγωνίας, που αισθάνεσαι, δεν τα πας τόσο καλά με τον σύντροφο σου όσο συνήθως. Σίγουρα η συναναστροφή σου με τον υπόλοιπο κόσμο θα επιφέρει μικροπροβλήματα στη συναισθηματική σου ζωή. Προσπάθησε να μην τα μεγαλοποιήσεις. Πραγματικά προβλήματα θα προκύψουν μόνο αν τα πάρεις πολύ σοβαρά, πληγώνοντας έτσι τους άλλους. Εάν σήμερα νοιώθεις εκτός τόπου και χρόνου, μην εκπλαγείς, απλά φρόντισε τον εαυτό σου και αποφύγετε άσκοπες αλλαγές. Αντ’ αυτού, προσπάθησε να αισθανθείς όσο άνετα μπορείς.

Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά και ιδιωτικά σχέδιά σου παρατηρούνται από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Χρησιμοποίησε αυτήν την επιρροή και κάνε άλματα προς τα εμπρός με αυτοπεποίθηση! Εξέφρασε τις απόψεις σου με σιγουριά, αλλά μην το παρακάνεις –το να είσαι αλαζονικός δεν θα βοηθήσει τον σκοπό σου - κάνε τον εαυτό σου να συμβάλει στο αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Εμπόδια που έχεις δει να έρχονται εδώ και αρκετό καιρό γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα και δεν θα είσαι σε θέση να τα αντιμετωπίσεις για πολύ ακόμα. Αντιμετώπισε αυτές τις προκλήσεις, το συντομότερο δυνατόν, ακόμη και αν αυτό είναι δύσκολο για σένα. Όσο περισσότερο περιμένεις τόσο θα σε κυριεύουν και θα είναι δυσκολότερο για σένα να τις ξεπεράσεις.

Λέων

Αυτή τη στιγμή είσαι ιδιαίτερα ευάλωτη στα συναισθήματά σου. Θα μάθεις τι ακριβώς επιθυμείς μέσα από την αποκρυστάλλωση των συναισθημάτων σου. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις τις υπάρχουσες σχέσεις. Ενίσχυσε αυτές που επιθυμείς να διατηρήσεις και απαλλάξου μία για πάντα από τις δυσλειτουργικές. Κάνε αυτό με ευαισθησία και κατανόηση και έτσι θα είναι καλύτερα για όλους τους εμπλεκόμενους.

Παρθένος

Ο συνηθισμένος σου τρόπος συμπεριφοράς δεν δούλεψε για μία φορά και σε έχει βάλει σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Η συνηθισμένη στρατηγική στην επίλυση προβλημάτων δεν βελτιώνει την κατάσταση, ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείς. Δοκίμασε για αλλαγή να αφήσεις τη συνηθισμένη σου προσέγγισή και υιοθέτησε έναν νέο τρόπο! Ακριβώς με τον τρόπο αυτό θα μπορούσες να βρεις το δρόμο σου έξω από αυτό που φαινόταν μία άλυτη κατάσταση.

Ζυγός

Βρίσκεσαι σε κατάσταση ρευστότητας. Τα πάντα φαίνονται να λειτουργούν από μόνα τους και κάθε καθήκον είναι αβίαστα επιτυχές. Χρησιμοποίησε αυτή την ευκολία της ύπαρξης για να κάνεις όλα όσα ήθελες ποτέ. Να είσαι προσεκτική, ωστόσο, ότι δεν ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, κάτι το οποίο στη συνέχεια θα είναι υπερβολικό για σένα και δεν θα πηγαίνουν τόσο ομαλά τα πάντα.

Σκορπιός

Σήμερα έχεις μία νευρικότητα και δεν μπορείς να δικαιολογήσεις το λόγο που νιώθεις έτσι. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένας λόγος για να είσαι νευρική. Ενώ θα έπρεπε να είσαι τρομερά ευδιάθετη, αισθάνεσαι χειρότερα απ’ ότι συνήθως. Μην γκρινιάζεις για αυτό, απλά δέξου αυτό που αισθάνεσαι. Αυτή η άσχημη διάθεση θα σου περάσει τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκε.

Τοξότης

Κατεύθυνε τις ενέργειες σου προς τα μέσα, καθώς με το να εστιάζεις τις ενέργειές σου προς τα έξω, δεν θα αποφέρει πολλούς καρπούς τώρα. Αυτό συμβαίνει κυρίως με τη μορφή ιδιοσυγκρασιακών ξεσπασμάτων, άγριων λεκτικών συνομιλιών ή με διαμάχες που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε σωματική βία. Αν καταφέρεις να συγκρατήσεις αυτή η δύναμη προς τα μέσα, μπορείς να κάνεις τεράστια αναπτυξιακά βήματα προς τα εμπρός.

Αιγόκερως

Ο στόχος σου είναι για άλλη μια φορά πιο μακριά από το άγγιγμά σου χάρη σε μία αλλαγή καταστάσεων. Μην αφήσεις αυτό να σε καταβάλει. Σκέψου πρώτα απ 'όλα διεξοδικά την κατάσταση. Ίσως τίποτα να μην είναι αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά, και οι φθορές μπορεί να περιοριστούν μέσω των κατάλληλων ενεργειών. Αν αυτό δεν συμβαίνει σκέψου το εξής: το ταξίδι είναι ο στόχος.

Υδροχόος

Αισθάνεσαι έντονη την επιθυμία να δημιουργήσεις μία ευδιάκριτη προσωπική εικόνα για τον εαυτό σου μέσω ενός σημαντικού επιτεύγματος, απόκτησης προνομίων ή επίδειξης πολυτέλειας και πλούτου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις, εάν οι προθέσεις σου γίνουν αντιληπτές και αποκαλυφθούν. Αντιστάσου σε αυτήν την παρόρμηση και αντ’ αυτού εστίασε στο να έχεις τους άλλους σε μεγάλη εκτίμηση. Θα ανταμειφτείς υλικά.

Ιχθύες

Θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις με τις οποίες θα πρέπει να παλέψεις. Ίσως κάποιος κινείται εις βάρος σου ή απλά σε ενοχλεί μόνο με το να βρίσκεται εκεί. Σκέψου όμως ότι αυτά τα μικρά εμπόδια θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά τη η ζωή σου αν δεν ασχοληθείς μαζί τους.

 

Horoscope RSS & XML Licensing

Contact us to receive horoscope licensing details, package discounts and a trial feeds for integration method.

XML Horoscope Feed - Samples

A1) Daily Chatty Style
A2) Weekly Chatty Style
A3) Monthly Chatty Style

AL1) Daily Love Chatty Style
AL2) Weekly Love Chatty Style
AL3) Monthly Love Chatty Style

B1) Daily General Astro Style
B2) Weekly General Astro Style
B3) Monthly General Astro Style

C1) Daily Love & Romance
C2) Weekly Love & Romance
C3) Monthly Love & Romance

D1) Daily Money & Finance
D2) Weekly Money & Finance
D3) Monthly Money & Finance

E1) Daily Career
E2) Weekly Career
E3) Monthly Career

F1) Daily Friendly Style
F2) Chinese Zodiac Daily

G) Weekly Romantic
I) Weekly Pet
J) Weekly Fashion

U) English Daily Topical
UL) English Daily Love
UW) English Daily Work & Career
UH) English Daily Health & Fitness

T) French Daily Topical
TL) French Daily Love
TW) French Daily Work
TH) French Daily Health & Fitness

N) German Daily Topical
NL) German Daily Love
NW) German Daily Work & Career
NHF) German Daily Health & Fitness

O) Spanish Daily Topical
OL) Spanish Daily Love
OW) Spanish Daily Work & Career
OHF) Spanish Daily Health & Fitness

P) Italian Daily Topical
PL) Italian Daily Love
PW) Italian Daily Work & Career

Q) Japanese Daily Topical
QL) Japanese Daily Love
QW) Japanese Daily Work & Career

R) Chinese Daily Topical
RL) Chinese Daily Love
RW) Chinese Daily Work & Career
S) Hong Kong Daily Topical

V) Portuguese (Brazilian) Daily Topical
VL) Portuguese Daily Love
VW) Portuguese Daily Work & Career

Y) Russian Daily Topical
AR) Arabic Daily Topical
KO) Korean Daily Topical
DA) Danish Daily Topical
DU) Dutch Daily Topical
PO) Polish Daily Topical
TU) Turkish Daily Topical
HI) Hindi Daily Topical
HE) Hebrew Daily Topical
M) Swedish Daily Topical
X) Greek Woman Daily Topical

V2W) Portuguese Weekly General Work
V2L) Portuguese Weekly Love & Friendship

V3W) Portuguese Monthly General Work
V3L) Portuguese Monthly Love & Friendship
V3H) Portuguese Monthly Health & Fitness

U2L) English Weekly Love & Friendship
U2H) English Weekly Health & Fitness
U2W) English Weekly Work
T2L) French Weekly Love
T2H) French Weekly Health & Fitness
T2W) French Weekly Work
N2L) German Weekly Love
N2H) German Weekly Health & Fitness
N2W) German Weekly Work

L) Yearly General Horoscopes