Greek Daily Horoscopes - Feed Option X

Daily Horoscope Feeds > Feed Option X - Greek Daily Horoscopes

XML via RSS feed update your Website, Widget, iPad, iPhone, iPod application, mobile device, email subscribers or your social networking. Contact us for pricing details

Greek Daily Horoscopes for Women - Tuesday 25 January

Κριός

Η καθημερινή σου ζωή παίρνει μία πολύ ελκυστική μορφή καθώς τα πηγαίνεις περίφημα με όλους όσους έρχεσαι σε επαφή. Απόλαυσε αυτή τη στιγμή, κατά την οποία συγκεντρώνεις τόσο καλή θέληση. Χρησιμοποίησε τη θετική ενέργεια για να απελευθερωθείς από το καθημερινό άγχος έτσι ώστε να καταφέρεις να βρεις λίγη γαλήνη και ησυχία.

Ταύρος

Ο συνηθισμένος σου τρόπος συμπεριφοράς δεν δούλεψε για μία φορά και σε έχει βάλει σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Η συνηθισμένη στρατηγική στην επίλυση προβλημάτων δεν βελτιώνει την κατάσταση, ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείς. Δοκίμασε για αλλαγή να αφήσεις τη συνηθισμένη σου προσέγγισή και υιοθέτησε έναν νέο τρόπο! Ακριβώς με τον τρόπο αυτό θα μπορούσες να βρεις το δρόμο σου έξω από αυτό που φαινόταν μία άλυτη κατάσταση.

Δίδυμοι

Βρίσκεσαι σε κατάσταση ρευστότητας. Τα πάντα φαίνονται να λειτουργούν από μόνα τους και κάθε καθήκον είναι αβίαστα επιτυχές. Χρησιμοποίησε αυτή την ευκολία της ύπαρξης για να κάνεις όλα όσα ήθελες ποτέ. Να είσαι προσεκτική, ωστόσο, ότι δεν ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, κάτι το οποίο στη συνέχεια θα είναι υπερβολικό για σένα και δεν θα πηγαίνουν τόσο ομαλά τα πάντα.

Καρκίνος

Η γοητεία, που ασκείς στους άλλους, δεν δύναται να αγνοηθεί. Οι άνθρωποι, με τους οποίους συναντιέσαι, συνεργάζονται απευθείας μαζί σου και νιώθουν υπόχρεοι. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή προκειμένου να αποπειραθείς να εργαστείς ομαδικά. Διαθέτεις εξαιρετικά προσόντα προκειμένου να συνεισφέρεις σε μία ομαδική εργασία και η κοινή καλή διάθεση θα οδηγήσει σε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον.

Λέων

Κατεύθυνε τις ενέργειες σου προς τα μέσα, καθώς με το να εστιάζεις τις ενέργειές σου προς τα έξω, δεν θα αποφέρει πολλούς καρπούς τώρα. Αυτό συμβαίνει κυρίως με τη μορφή ιδιοσυγκρασιακών ξεσπασμάτων, άγριων λεκτικών συνομιλιών ή με διαμάχες που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε σωματική βία. Αν καταφέρεις να συγκρατήσεις αυτή η δύναμη προς τα μέσα, μπορείς να κάνεις τεράστια αναπτυξιακά βήματα προς τα εμπρός.

Παρθένος

Ο στόχος σου είναι για άλλη μια φορά πιο μακριά από το άγγιγμά σου χάρη σε μία αλλαγή καταστάσεων. Μην αφήσεις αυτό να σε καταβάλει. Σκέψου πρώτα απ 'όλα διεξοδικά την κατάσταση. Ίσως τίποτα να μην είναι αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά, και οι φθορές μπορεί να περιοριστούν μέσω των κατάλληλων ενεργειών. Αν αυτό δεν συμβαίνει σκέψου το εξής: το ταξίδι είναι ο στόχος.

Ζυγός

Τα πάντα φαίνεται να λειτουργούν ομαλά. Οι δυσκολίες στην ουσία επιλύονται μόνες τους μόλις τις προσεγγίσεις. Δυστυχώς, δεν θα είναι πάντα έτσι και γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να το απολαύσεις πραγματικά αυτή τη φορά. Χρησιμοποιήστε το γεγονός ότι είσαι χωρίς έγνοιες και αφιερώσου ολοκληρωτικά στους φίλους και την οικογένειά σου. Θα παρατηρήσεις πως ο δεσμός μαζί τους μεγαλώνει.

Σκορπιός

Θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις με τις οποίες θα πρέπει να παλέψεις. Ίσως κάποιος κινείται εις βάρος σου ή απλά σε ενοχλεί μόνο με το να βρίσκεται εκεί. Σκέψου όμως ότι αυτά τα μικρά εμπόδια θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά τη η ζωή σου αν δεν ασχοληθείς μαζί τους.

Τοξότης

Αν θέλεις να επιτύχεις κάτι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να συνεργαστείς με τους άλλους. Θα μπορούσαν να είναι φίλοι, οικογένεια ή συνάδελφοι. Αν τυχόν αφήσεις αυτόν τον προσφερόμενο χρόνο να περάσει μένοντας άπραγη, θα ανακαλύψεις ότι οι εκκρεμότητες θα επιστρέψουν για να σε στοιχειώσουν, όταν η κοσμικές συνθήκες δεν θα είναι τόσο ευνοϊκές.

Αιγόκερως

Κάθε τύπος συνεργασίας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός αυτή τη στιγμή, καθώς οι στόχοι σου βρίσκονται σε αρμονία με αυτούς των άλλων. Χρησιμοποιήστε το υγιές σου σώμα και τη σαφή αντίληψη για να ολοκληρώσεις το έργο της ομάδας. Κατ’ ιδίαν συναντήσεις προχωρούν αρμονικά και παραγωγικά.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά και ιδιωτικά σχέδιά σου παρατηρούνται από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Χρησιμοποίησε αυτήν την επιρροή και κάνε άλματα προς τα εμπρός με αυτοπεποίθηση! Εξέφρασε τις απόψεις σου με σιγουριά, αλλά μην το παρακάνεις –το να είσαι αλαζονικός δεν θα βοηθήσει τον σκοπό σου - κάνε τον εαυτό σου να συμβάλει στο αποτέλεσμα.

Ιχθύες

Όλα φαίνονται ευκολότερα αυτή τη στιγμή και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι σήμερα μπορείς να πετύχεις πράγματα που δεν τα θεωρούσες δυνατά. Αξιοποίησε τη θετική χρονική συγκυρία και τόλμησε να αναλάβεις ένα νέο έργο, στο οποίο δεν είχες ιδιαίτερη εμπειρία. Θα διαπιστώσεις ότι οι ικανότητες σου είναι επαρκείς και εκεί.

 

Horoscope RSS & XML Licensing

Contact us to receive horoscope licensing details, package discounts and a trial feeds for integration method.

XML Horoscope Feed - Samples

A1) Daily Chatty Style
A2) Weekly Chatty Style
A3) Monthly Chatty Style

AL1) Daily Love Chatty Style
AL2) Weekly Love Chatty Style
AL3) Monthly Love Chatty Style

B1) Daily General Astro Style
B2) Weekly General Astro Style
B3) Monthly General Astro Style

C1) Daily Love & Romance
C2) Weekly Love & Romance
C3) Monthly Love & Romance

D1) Daily Money & Finance
D2) Weekly Money & Finance
D3) Monthly Money & Finance

E1) Daily Career
E2) Weekly Career
E3) Monthly Career

F1) Daily Friendly Style
F2) Chinese Zodiac Daily

G) Weekly Romantic
I) Weekly Health
J) Weekly Fashion

U) English Daily Topical
UL) English Daily Love
UW) English Daily Work & Career
UH) English Daily Health & Fitness

T) French Daily Topical
TL) French Daily Love
TW) French Daily Work
TH) French Daily Health & Fitness

N) German Daily Topical
NL) German Daily Love
NW) German Daily Work & Career
NHF) German Daily Health & Fitness

O) Spanish Daily Topical
OL) Spanish Daily Love
OW) Spanish Daily Work & Career
OHF) Spanish Daily Health & Fitness

P) Italian Daily Topical
PL) Italian Daily Love
PW) Italian Daily Work & Career

Q) Japanese Daily Topical
QL) Japanese Daily Love
QW) Japanese Daily Work & Career

R) Chinese Daily Topical
RL) Chinese Daily Love
RW) Chinese Daily Work & Career
S) Hong Kong Daily Topical

V) Portuguese (Brazilian) Daily Topical
VL) Portuguese Daily Love
VW) Portuguese Daily Work & Career

Y) Russian Daily Topical
AR) Arabic Daily Topical
KO) Korean Daily Topical
DA) Danish Daily Topical
DU) Dutch Daily Topical
PO) Polish Daily Topical
TU) Turkish Daily Topical
HI) Hindi Daily Topical
HE) Hebrew Daily Topical
M) Swedish Daily Topical
X) Greek Woman Daily Topical

V2W) Portuguese Weekly General Work
V2L) Portuguese Weekly Love & Friendship

V3W) Portuguese Monthly General Work
V3L) Portuguese Monthly Love & Friendship
V3H) Portuguese Monthly Health & Fitness

U2L) English Weekly Love & Friendship
U2H) English Weekly Health & Fitness
U2W) English Weekly Work
T2L) French Weekly Love
T2H) French Weekly Health & Fitness
T2W) French Weekly Work
N2L) German Weekly Love
N2H) German Weekly Health & Fitness
N2W) German Weekly Work

L) Yearly General Horoscopes