Greek Daily Horoscopes - Feed Option X

Daily Horoscope Feeds > Feed Option X - Greek Daily Horoscopes

XML via RSS feed update your Website, Widget, iPad, iPhone, iPod application, mobile device, email subscribers or your social networking. Contact us for pricing details

Greek Daily Horoscopes for Women - Friday 19 July

Κριός

Θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις με τις οποίες θα πρέπει να παλέψεις. Ίσως κάποιος κινείται εις βάρος σου ή απλά σε ενοχλεί μόνο με το να βρίσκεται εκεί. Σκέψου όμως ότι αυτά τα μικρά εμπόδια θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά τη η ζωή σου αν δεν ασχοληθείς μαζί τους.

Ταύρος

Σήμερα οι ψυχολογικές σου μεταπτώσεις είναι πιο έντονες απ’ ότι συνήθως. Είσαι πιο ευέξαπτη και δυσκολεύεσαι να ανεχτείς τις ιδιοτροπίες των άλλων. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να ανακύψουν διαφορές και στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί ακόμα και να συμπεριφέρεσαι με τρόπο που ούτε και εσύ η ίδια αντιλαμβάνεσαι. Ίσως βοηθούσε, εάν εξέταζες τα βαθύτερα αίτια και προσπαθούσες να τα αποβάλλεις. Ακόμα και η υγεία σου ενδέχεται να κλονιστεί, εάν ανέχεσαι περισσότερα απ’ όσα μπορείς.

Δίδυμοι

Δεδομένου ότι βρίσκεσαι σε μία ψυχική ισορροπία, είναι εύκολο για σένα αυτή τη στιγμή να συνδιαλέγεσαι με άλλους ανθρώπους. Είναι πιο πιθανό να δεχτείς μία επίσκεψη, όπως επίσης και δωράκια, αναγνώριση ή και έπαινο, σήμερα από ότι συνήθως. Μπορείς εύκολα να διακρίνεις ποιες αποφάσεις χρειάζεται να ληφθούν. Δεδομένου ότι προσαρμόζεσαι σχεδόν μηχανικά στο περιβάλλον, μπορείς να μετατρέψεις τις ανησυχίες σου σε κάτι θετικό. Θα νιώσεις και φυσική ευεξία.

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά και ιδιωτικά σχέδιά σου παρατηρούνται από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Χρησιμοποίησε αυτήν την επιρροή και κάνε άλματα προς τα εμπρός με αυτοπεποίθηση! Εξέφρασε τις απόψεις σου με σιγουριά, αλλά μην το παρακάνεις –το να είσαι αλαζονικός δεν θα βοηθήσει τον σκοπό σου - κάνε τον εαυτό σου να συμβάλει στο αποτέλεσμα.

Λέων

Καταλαβαίνεις τα συναισθήματά σου, αλλά δεν μπορείς να διαχειριστείς τον παραλογισμό τους. Η λογική σου μπορεί να γνωρίζει τι πρέπει να γίνει, όμως τα συναισθήματά σου σε αποτρέπουν από να ενεργήσεις λογικά. Δεδομένου ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τα συναισθήματα σου, αποδέξου τα. Αναζήτησε αποκλειστικά και μόνο την γαλήνη και αποφάσισε εάν θέλεις να ακολουθήσεις τα συναισθήματά ή τη λογική σου.

Παρθένος

Σε πλησιάζουν απροσδόκητα προβλήματα και το βρίσκεις ασυνήθιστα δύσκολο να τα επιλύσεις. Μην απελπίζεσαι και δοκίμασε να ψάξεις για εναλλακτικές λύσεις. Επίσης, σκέψου πόσο άσχημα επηρεάζεσαι προσωπικά από τα προβλήματα. Ίσως θα ήταν καλύτερο μόνο να περιμένεις και να αφήσεις τα προβλήματα να λυθούν μόνα τους.

Ζυγός

Σήμερα οι άλλοι θα εκπλαγούν από σένα και θα σε παραδεχθούν. Αυτό συμβαίνει, αφ' ενός, επειδή δίνεις την εντύπωση ότι είσαι εξαιρετικά καλή και όλα φαίνεται να τα πετυχαίνεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, και αφετέρου, επειδή είσαι μία φιλική ύπαρξη. Πάντα κατορθώνεις να δώσεις το στίγμα σου και είσαι ζεστή με όλους όσους έρχεσαι σε επαφή.

Σκορπιός

Ήδη από το πρωί υπάρχουν εντάσεις στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Αν περάσεις πολύ χρόνο με το σύντροφό σου σήμερα, μπορεί να ανακύψουν σοβαρές διαφορές. Αφήστε αρκετό ‘‘χώρο’’ ο ένας στον άλλο για να μπορέσεις και εσύ να αφιερωθείς ολοκληρωτικά στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Οτιδήποτε ειπωθεί μετά από αυτό, θα εμπλουτίσει τη σχέση σας.

Τοξότης

Οι επόμενες ημέρες διακρίνονται για την αρμονική σου συνύπαρξη με τους άλλους. Ακόμα και αυτοί, που είχαν εχθρικές διαθέσεις απέναντί σου, τώρα αντιδρούν θετικά. Αξιοποίησε αυτή τη θετική συγκυρία για να συμφιλιωθείτε και να ξεπεράσετε τυχόν διαφωνίες. Θα διαπιστώσεις ότι όλοι θα είναι πιο χαρούμενοι, όταν αυτές θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Αιγόκερως

Κατεύθυνε τις ενέργειες σου προς τα μέσα, καθώς με το να εστιάζεις τις ενέργειές σου προς τα έξω, δεν θα αποφέρει πολλούς καρπούς τώρα. Αυτό συμβαίνει κυρίως με τη μορφή ιδιοσυγκρασιακών ξεσπασμάτων, άγριων λεκτικών συνομιλιών ή με διαμάχες που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε σωματική βία. Αν καταφέρεις να συγκρατήσεις αυτή η δύναμη προς τα μέσα, μπορείς να κάνεις τεράστια αναπτυξιακά βήματα προς τα εμπρός.

Υδροχόος

Είσαι σε αρμονία με τον εαυτό σου και δίνεις την εντύπωση μίας εξισορροπημένης προσωπικότητας. Οι ευαισθησίες σου κάνουν τους άλλους πιο δεκτικούς στις προτάσεις σου. Είναι καλή στιγμή για να φροντίσεις ανειλημμένες υποχρεώσεις ή επαγγελματικές συμφωνίες. Εντούτοις, λάβε υπόψη σου ότι θα πρέπει να φανείς αντάξιος της εμπιστοσύνης που σου δείχνουν οι άλλοι. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να συνεχίσεις να αξιοποιήσεις αυτές τις σχέσεις στο μέλλον.

Ιχθύες

Τα πάντα φαίνεται να λειτουργούν ομαλά. Οι δυσκολίες στην ουσία επιλύονται μόνες τους μόλις τις προσεγγίσεις. Δυστυχώς, δεν θα είναι πάντα έτσι και γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να το απολαύσεις πραγματικά αυτή τη φορά. Χρησιμοποιήστε το γεγονός ότι είσαι χωρίς έγνοιες και αφιερώσου ολοκληρωτικά στους φίλους και την οικογένειά σου. Θα παρατηρήσεις πως ο δεσμός μαζί τους μεγαλώνει.

 

Horoscope RSS & XML Licensing

Contact us to receive horoscope licensing details, package discounts and a trial feeds for integration method.

XML Horoscope Feed - Samples

A1) Daily Chatty Style
A2) Weekly Chatty Style
A3) Monthly Chatty Style

AL1) Daily Love Chatty Style
AL2) Weekly Love Chatty Style
AL3) Monthly Love Chatty Style

B1) Daily General Astro Style
B2) Weekly General Astro Style
B3) Monthly General Astro Style

C1) Daily Love & Romance
C2) Weekly Love & Romance
C3) Monthly Love & Romance

D1) Daily Money & Finance
D2) Weekly Money & Finance
D3) Monthly Money & Finance

E1) Daily Career
E2) Weekly Career
E3) Monthly Career

F1) Daily Friendly Style
F2) Chinese Zodiac Daily

G) Weekly Romantic
I) Weekly Pet
J) Weekly Fashion

U) English Daily Topical
UL) English Daily Love
UW) English Daily Work & Career
UH) English Daily Health & Fitness

T) French Daily Topical
TL) French Daily Love
TW) French Daily Work
TH) French Daily Health & Fitness

N) German Daily Topical
NL) German Daily Love
NW) German Daily Work & Career
NHF) German Daily Health & Fitness

O) Spanish Daily Topical
OL) Spanish Daily Love
OW) Spanish Daily Work & Career
OHF) Spanish Daily Health & Fitness

P) Italian Daily Topical
PL) Italian Daily Love
PW) Italian Daily Work & Career

Q) Japanese Daily Topical
QL) Japanese Daily Love
QW) Japanese Daily Work & Career

R) Chinese Daily Topical
RL) Chinese Daily Love
RW) Chinese Daily Work & Career
S) Hong Kong Daily Topical

V) Portuguese (Brazilian) Daily Topical
VL) Portuguese Daily Love
VW) Portuguese Daily Work & Career

Y) Russian Daily Topical
AR) Arabic Daily Topical
KO) Korean Daily Topical
DA) Danish Daily Topical
DU) Dutch Daily Topical
PO) Polish Daily Topical
TU) Turkish Daily Topical
HI) Hindi Daily Topical
HE) Hebrew Daily Topical
M) Swedish Daily Topical
X) Greek Woman Daily Topical

V2W) Portuguese Weekly General Work
V2L) Portuguese Weekly Love & Friendship

V3W) Portuguese Monthly General Work
V3L) Portuguese Monthly Love & Friendship
V3H) Portuguese Monthly Health & Fitness

U2L) English Weekly Love & Friendship
U2H) English Weekly Health & Fitness
U2W) English Weekly Work
T2L) French Weekly Love
T2H) French Weekly Health & Fitness
T2W) French Weekly Work
N2L) German Weekly Love
N2H) German Weekly Health & Fitness
N2W) German Weekly Work

L) Yearly General Horoscopes